4 fördelar med cykelpendling

Det finns många anledningar till varför du ska välja din cykel över din bil för pendling idag. Cykelpendling är kul och har många fördelar för din ficka och din kropp. Här är några skäl att övertyga dig.

Cyklar är säkra:
Ge ditt barn en cykel idag, istället för en bil. Cyklar är säkra i jämförelse med bilar, eftersom barnen inte gör någon form av hänsynslös körning för att imponera på sina kamrater. Barnen är också mycket oerfarna när det gäller bilar och körning och borde aldrig lita på så snart att de kör sådana komplicerade fordon ensamma utan föräldraövervakning.
Cyklar håller dem på sina fötter och är mycket bättre för sin hälsa och sinne, liksom en bra träning på daglig basis är ett måste vid denna ålder. Även gamla människor använder sig av cyklar dessa dagar eftersom dessa är lätta att åka och kan parkeras utan problem också.
Att cykla kommer inte att kosta dig så mycket och i stället kan du använda alla extra pengar på ditt barns framtida utbildningsändamål.

Sparar pengar:
Cyklar har låg underhållskostnad. Det finns knappast något behov av service. Dessutom behöver man inte spendera ton pengar i bilparkering. Om du går till din arbetsplats med cyklar finns det många cykelverkstäder och CYKELSTÄLL VÄGG  för rum som debiterar en månadsavgift för att säkra dina cyklar medan du är borta.

Denna avgift är mycket låg och hjälper dig att spara mycket, men om du hade kommuterat på din bil istället skulle det vara höga kostnader på frågor som parkering, bilvaskning, service, underhåll och bränsle också.

Sparar dig de extra problemen:
På en hektisk dag är det mycket svårt att hitta en bra plats för bilparkering, särskilt om du går till offentliga platser precis som köpcentra, livsmedelsbutiker och så vidare. Men med ökningen av medvetenheten bland både regeringen och medborgarna i varje nation om förorening och dess negativa effekter på miljön och människors hälsa, finns det en boom i ökningen av cykelparkering och cykelgarage.
Du kommer aldrig att få problem med att parkera din cykel vart du än går och du människor ofta tycker att folk applåderar ditt val av pendling över andra. Cykling ger dig nöjet att vara en del av lösningen istället för att delta i anledningen till att vara ett problem.

Hjälper dig att spara miljön:
Cyklar hjälper till att frigöra trafik i din stad. Och utan för många bilar finns det mindre risk för förorening och större chanser att få fri luft att andas.
Om du säger att din arbetsplats är för långt och det är för svårt att cykla hela vägen, kan du göra en del av resan på din cykel och den andra delen kan göras med tåg och ja du kan bära dina kläder medan pendling. På detta sätt bidrar du till att förbättra ditt samhälle och göra något till din fördel också.